we weten hoe lastig het kan zijn om een accomodatie te vinden voor een grote groep, laat staan meer dan 40 personen. Om die reden hebben we 3 betaalbare groepsaccomodaties gevonden waar minimaal 40 personen in kunnen overnachten. Lees hieronder verder over groepsaccommodatie 40 personen

1. Groepsaccommodatie Nes-Akkrum

Deze groepsaccommodatie is gelegen aan het open water van de Peanster Ee, in het centrum van Friesland. geschikt voor 14 tot 40 persoons gezelschappen. Huurders van deze accommodatie zijn veelal families, vriendengroepen, kleinere verenigingen en schoolgroepen. Ook bedrijven kunnen de ruimte reserveren voor vergaderingen of netwerkfuncties. Ook kajaks, motorsloepen en open zeilboten kunnen worden gehuurd. U kunt de accommodatie huren op basis van zelfverzorging of met maaltijdservice. Raadpleeg de eigenaar. 

De accommodatie beschikt over een zithoek met banken en tafels. Daarnaast is er een aparte zithoek. Een bescheiden bar scheidt het woongedeelte van de open keuken. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft. De huurprijs is inclusief het gebruik van toiletpapier, schoonmaakmiddelen, kookgerei en koffiefilters. In de vier- en zespersoonskamers staan stapelbedden. Elk bed heeft een hoeslaken en een kussen met sloop. U kunt een dekbed met tijk en een extra kussensloop huren. Er zijn 4 douches en 7 toiletten in de toiletten. 

2. Groepsaccommodatie Flint 40 

Deze vrijstaande woning met één verdieping biedt plaats aan maximaal 40 personen en is volledig toegankelijk voor mindervaliden. De gemeenschappelijke ontspanningsruimte heeft een eethoek, een zithoek met televisie, dvd-speler en hifi-installatie. De keuken is ruim en voorzien van een vaatwasser, koelkast, oven, magnetron en koffiezetapparaat.

Wat dit huis verder heeft:

– 2 stapelbedden in elk van de 10 slaapkamers van het huis.

– een toilet met vier douches, drie toiletten en toegankelijke toiletten voor gehandicapten. Het huis heeft een terras met meubilair, ligt dicht bij het water, en heeft voldoende parkeergelegenheid. WiFi is gratis beschikbaar. Eten en drinken kunt u zelf regelen, maar dat kan ook. 

3. Groepsaccommodatie Bennekom 

Deze 40-persoons groepsaccommodatie ligt op een terrein midden in een bos aan de rand van de Hoge Veluwe. Het gebouw voldoet aan de huidige regelgeving en is vrij toegankelijk voor mindervaliden. Het ligt verscholen achter een recent verbouwde schuur. Dit verblijf is ideaal voor bijeenkomsten van familie en vrienden en voor vergaderingen vanwege de ligging op het landgoed. Er is een aparte zitruimte en eethoek in het woongedeelte. Voor self-catering is er een professionele keuken die volledig is uitgerust. Het verblijf ligt midden in het bos, waar u misschien wel een passerend wild zwijn of hert kunt spotten. Voor in totaal vijf gasten zijn er acht slaapkamers voorzien van twee boxspringbedden en een stapelbed. In de slaapkamers bevinden zich ook de badkamers, met elk een eigen douche en toilet. Alles is op de begane grond, en er is slechts één invalidentoilet.

Nu u deze 3 geschikte groepsaccomodatie 40 personen heeft gezien, welke gaat het worden? Als uw perfecte accomodatie er niet tussenstaat, wat dacht u dan van dit vakantiepark Veluwe met zwembad? Bekijk alle opties op galekkeropvakantie.nl!